ETMedia - Film, ljud, stillbild och utbildning i Östergötland

Film och rörlig bild

Digital video skapar möjligheterna

Med digital teknik gör ETMedia filmproduktioner som konstfilm, spelfilm, musikvideos, dokumentärfilm, beställningsfilm, informationsfilm, eventdokumentation, highspeed och mycket mer.

Erfarenheter av många olika typer av kameror, tekniker och programvaror ger filminspelningen bilderna vi vill ha, oavsett om det är vanlig film, slow motion, animation, rörlig grafik eller någon annan uttryck som efterfrågas.

Det är sällan klart efter att materialet samlats in, berättelsen får sin form i redigeringen, i färgkorrigeringen, i ljudarbetet och i slutproduktionen som är vad din publik får se och förhålla sig till. Leverans till webb eller bio, monitor eller reklamskärm, allt går att ordna.

En fin grej med att ha basen i Östergötland är att det finns flera duktiga produktionsbolag som kan hjälpas åt om det är en större grej som ska göras.

Du kanske redan har ett projekt igång och behöver en extra hand? Hör av dig, samarbeten är kul.

exempel

• Im Lauf Der Zeit (foto och redigering)
• La parte dell’ angelo (produktionsassistent)
• Filmhuset AB (redigering / teknik)
• Shamana (produktionsassistent)
• F.I.L - They Trick you (regi, foto, redigering)

Dagproduktion Silverudden kortfilm Errol fotar, Josefin Neldén, Cecilia Wallin, Mattias Redbo, Tobias AlmborgRedigeringsstudio video NaturfilmFilmad teater, scenografi på scenenfilmkamera forbollsplan sportfilmninganimerad grafik, logo ETMedia

fakturerar med hjälp av Sampoolen